úterý 14. července 2020

Kill Bill

Dost dlouho jsem od Tarantina slyšel, že s trojkou čeká takové dlouhé roky právě proto, aby Kelley, která hrála Nikki (Kill Nikki zní dost cheasy:-)), dorostla do správného věku, ale Zendaya by byla skvělá volba. Jenom si neumím představit jakou by měla šanci proti Thurman s jejími 180 cm. Nebo alespoň v těch filmech, ve kterých jsem ji viděl, vypadala dost subtilně. Jinak pokud Tarantino nekecá a opravdu chce skončit po 10 filmech (nevěřím, ale co kdyby náhodou:-)), tak pokračování Kill Billa by byla skvělá a stylová tečka za jeho kariérou. Když už tedy nevyjde ten Star Trek, no:-).


Aha, vůbec tak na mně nepůsobí, tak to pak jo, v tom problém nebude. 

Jinak, že z Kelley nebude žádná hvězda se vědělo pár let po dvojce, takže kdyby Tarantino opravdu neřešil, kdo to zahraje, mohl s trojkou přijít v podstatě kdykoliv od dvojky do teď. Dost dlouho ale mluvil o tom, že čeká až Kelley dospěje plus je docela známý tím, že pravidelně a rád dává druhé (třetí atd.) šance (polo)zapomenutým hercům, leckdy i v hlavních rolích, takže obsazení Kelley bych se nedivil a vlastně bych jej i čekal. Zendaya je ale samozřejmě jiné kafe.


Pokud se to fakt povede a Tarantino natočí trojku, tak doufám, že změní perspektivu a budeme sledovat cestu za pomstou z pohledu "hodné" Nikki proti "zlé" dvojce Kiddo & BB, ze kterých se za těch 20 let staly podobné svině jako z Billa:-) No a na konci samozřejmě Nikki zabije Kiddo s poznámkou směrem k BB, že kdyby ji to jako vadilo, tak si o tom mohou spolu kdykoliv pokecat (tradá vrata pro čtyřku):-):-):-).

Nebo kdyby to chtěl Tarantino pojmou "překvapivě", tak na začátku filmu dostaneme šokující zvrat - Nikki zabije Kiddo - a zbytek filmu bude souboj sirotků Nikki vs BB, přičemž to diváci zjistí až v kině, protože skrze celou marketingovou kampaň bude Tarantino mlžit:-):-):-).


Jo něco takového jsem měl na mysli. Nebo ještě lépe verze se šokující pointou - celý film by Nikki pátrala po Kiddo a přes zástupy jejich poskoků by se v posledních minutách zjistilo, že Kiddo je dávno mrtvá a její identitu (a zločinecké impérium) převzala BB, která ji nenávidí a zabila ji jako pomstu za to co udělala (zabití milovaného taťky). Přičemž by se Thurman v celém filmu vyskytovala jen jako flashbacky z jedničky a dvojky a nové záběry by natočila jen pro účely trailerů a kampaně obecně:-):-):-).