sobota 11. března 2023

No Hard Feelings

Trochu se divím, že tohle neskončilo u nestydy Robbie, podobná látka je pro ni jako dělaná, ale Lawrence je více než příhodná náhrada a má to správnou feel-good atmosféru, takže palec nahoru. Sice z toho tuším spíše coming of age veselou historku (vlastně bych se dost divil, kdyby ve filmu nakonec k nějakému pichu za účasti Lawrence došlo:-)), než nějakou klasickou romcom, natož teen sexcom s explicitním podáním ... čehokoliv, co by bylo potřeba jakkoliv cenzurovat (viz název traileru, ve kterém kromě hodně keců nedojde vůbec k ničemu:-)), ale to není nijak na závadu. Pokud bude slušná story, tak se klidně obejdu i bez pichu (myšleno ve filmu:-)).


Obsadit Lawrence, která je u publika zafixovaná jako poměrně velká hvězda a hlavně ultra hot chick, je imho skvělý tah jak nalákat na tuhle jinak nenápadnou žánrovou jednohubku širší publikum a hlavní důvod, proč by nemusela v pokladnách prošumět.

Mám takové podezření, že eRko se tady vyfasovalo hlavně za f-wordy a na nahotinky (natož na cokoliv víc hardcore) moc nedojde, viz označení traileru zase jako necenzurovaného, ve kterém není ke zcenzurování zase vůbec nic:-), ale pořád to vypadá hodně pohodově, tak doufám, že trailer potenciálně nekecá i v tomhle.