pondělí 3. června 2024

Venom: The Last Dance

Akci sice Sony točí v mantinelech pg-13, ale koukám, že stylem humoru a levelem infantility se ve trojce už přeskočilo rovnou na pg:-). Po nepovedené dvojce a při dosavadní kvalitativní formě, kterou Sony předvádí napříč celým SSU portfoliem (s čestnou výjimkou v podobě Spideyho) to může jen příjemně překvapit. Což se s ohledem na fakt, kdo to napsal a režíroval, bude rovnat pomalu zázraku. 

Dříve nebo později to nejspíše uvidím, protože mám Hardyho hodně v oblibě (jasně, nějak se na nájem vydělávat musí, ale podobnými content fillery mi to moc neulehčuje), ale nečekám od toho pro jistotu vůbec nic. Tedy kromě toho, že potitulkovka bude, jak je u Sony dobrým zvykem, zase lákat na "velké věci", stačí jen vydržet do příště a do bájné Sinister Six je pořád stejně daleko jako kdykoliv předtím:-).


Tak tímhle trailerem měli celou kampaň začít (a pak už raději ničím nepokračovat a tiše doufat, že to klapne:-)). Stačí rychle sestříhat všechny akční momenty (tipuju, že kromě scén ve městě hříchu a v poušti okolo toho ve filmu už moc navíc nebude), přidat pár hlášek, pro komiksové fanoušky ukázat vteřinový záběr na Knulla (pochybuju, že bude mít v ději nějakou důležitější roli, tohle si Sony jako obvykle odloží na "někdy příště") a člověk skoro zapomene, kdo to natočil a jak to se symbiontem z podobně ne/schopných rukou dopadlo minule. Bonusový kvíz na závěr: Spatří světlo světa dřív Havoc nebo týmovka Hollanda s Hardym (alespoň jako potitulkovka):-)?