pátek 14. června 2024

The Instigators

Něco mi říká, že tady nastříhali úplně všechny akční scény, která v tom filmu budou (zhruba tak deset minut). Tak jen doufám, že ten heist neproběhne v úvodní půlhodině a zbytek filmu se bude jen jezdit po městě s cvokařem na místě spolujezdce a dělat humory:-). Jak to Apple krátce propagoval na wwdc. 

Casting vedle Damona a Afflecka je hodně fajn (Rhames, Molina, Jones, Perlman pohromadě, wow) a Liman dokáže příjemně překvapit, ale trailer tedy úplně nestrhne (to i ten nijak zvlášť struhující Road House měl v trailerech větší tah na branku) a pokud wiki nekecá, tak stopáž přes dvě a čtvrt hodiny rovnou předem děsí. Snad na tom film bude lépe.


Z pohledu akcionářů Applu nefalšovaný tunel ze strany Artists Equity. Z pohledu Artists Equity naprosto easy money pro všechny zúčastněné a vztyčený prostředníček odpovědným kravaťákům v oddělení kontroly kvality, doprovázený hurónským smíchem. Předchozí Air, který Damon s Affleckem vyprodukovali pod Amazonem, nebylo žádné veledílo, ale proti tomuhle jde o vyložený majstrštyk. Viděl jsem to o víkendu a nepamatuju si z toho vůbec nic. Totální splachovák.