sobota 27. ledna 2024

Road House

Originál jsem neviděl (a podle jeho hodnocení to nevypadá na nějakou zásadní životní chybu), takže nostalgie nefunguje, Limanovy poslední dva režijní kusy přílišnou kvalitou neoplývaly a ani samotný trailer až tak moc nevytrhne (nedivím se, že to jde rovnou na stream), ale dám tomu šanci.

Na Gyllenhaala se kouknu pokaždé rád a kromě toho filmové mlátičky umí, zbytek castingu (de Almeida, Magnussen, Melchior) vypadá taky nadějně a samozřejmě je na pořadu dne palčivá otázka, zda si tady bijec McGregor odstartuje hvězdnou kariéru v továrně na sny (tak jako mnozí před ním), nebo se za ním po filmu zavře voda:-).


Do kolen mě to neposlalo, ale vlastně proč ne. Případnému dalšímu nášupu McGregora (potitulkovka se očividně vyplatila:-)) se bránit nebudu, protože jeho eskapády byly nejzábavnější věcí na celém filmu, ale na druhou stranu bych se nezlobil, kdyby tahle série převzala štafetu po F&F a v každém dalším díle přivedla na scénu nějakou novou šikovnou mlátičku. A když už to dělá Amazon, tak bych začal rovnou s Ritchsonem:-).