úterý 23. července 2024

Rebel Moon - Chapter One: Chalice Of Blood

Wow, takže před tím byl každý druhý záběr srandovně mizerné slow-mo, teď k tomu bude každý třetí záběr se srandovně mizernou digi sprškou krve a namísto stotřicetiminutového čekání na nic to bude podle wiki dvěstěminutové (!) čekání na nic, tak to je nabídka, která se neodmítá. Akorát že vůbec:-). 

Neumím si představit, co by musel Snyder v DC ukázat, aby to jako celek i na podruhé nebylo neředěné filmové peklo, způsobující PTSD na počkání. Snad jen, kdyby tam náhodně doplnil nějaké hanbaté scény pro dospělé. Pak by to šlo absolvovat alespoň rychloposuvem s přeskakováním všeho ostatního:-).


Farming simulator Rebel Moon Village Cottage Vol. 1 spuštěn na hardcore obtížnost Director's Cut. Prolog, nuda, copycat design, pláč, agroporno, nevolnost, slow-mo fetiš, smích, cgi fest, letargie, shit akce, deprese, digi krev a body double nahotinky, polospánek, geniální hiring charakterů ("Hej Ty, pojď s námi. Hmm, tak jo."), bolest, flashback fillery, deprese, cliffhanger, rezignace, závěrečné titulky, kóma. Gratulace, platinová trofej "Viděl, slyšel a přežil" byla právě odemčena:-).