středa 21. prosince 2022

65

Design a styl jako v Returnalu, kombinace sci-fi a dinosaurů jako v A Sound of Thunder, cestování časem na naší planetu (imho) jako v Planet of the Apes (akorát opačným směrem), plus křik, útěky, lekačky a nepostradatelný dětský prvek jako v JP/JW. Driver v takovém projektu na první pohled působí jako miscast, ale ve SW byl nakonec to vůbec nejlepší, co se v Disneyho sequelech objevilo, tak možná tomu tady bude stejně:-). Jinak to ale vypadá na totální příběhovou vykrádačku kdečeho, a.k.a. další The Tomorrow War. Snad to dopadne alespoň jako slušná braková sci-fi spotřebka.


Pořád to vypadá jako typická direct to stream "víkendová" spotřebka, na kterou si týden po vydání už nikdo nevzpomene a ono to údajně stálo skoro sto mega:-).

Příběhově to je splácané z kdečeho, na tajemno se od začátku nehraje a dinosaury na Zemi vybalili hned, audiovizuál je průměr a digifest bude jistě kam se člověk podívá, takže zachránit to může asi jen Driver, eRko a nějaká wtf pointa, případně nečekaný plot twist typu Driver je v prehistorickém Matrixu a celé je to roleplaying A Sound of Thunder/JP/JW:-).

Moc si neumím představit variantu, že to v kinech (totálně) nevyhoří a za měsíc to na tom streamu stejně neskončí (aby se na to o týden později úplně zapomnělo).


"Dej mi jediný důvod, proč bych měl jít do kina na After Earth jako přes kopírák, jen The Smith Family vyměnili za Drivera a nějakou no name holku a vymyšlené příšery za dinosaury. Co se týče chození po lese sem a tam a dojemného sbližování tamtéž mi to jednou stačilo."

"Dám Ti jich rovnou šedesát pět.":-):-):-) 

Dotaz: Je ve filmu nějak vysvětleno, proč Driver vypadá a chová se jako moderní člověk, když je to mimozemšťan a lidský druh na Zemi má ještě pár desítek miliónů let k dobru, než vůbec vznikne? Nebo bych chtěl po takovém filmu příliš moc:-)?